Včera som strávila večer so svojou sesternicou, pripravila som malé občerstvenie a ako ho Silvia nazvala: bol to náš romantický večer ;-)
Nápojom som sa inšpirovala od Anetky : deluxe, ružové víno a jahody.
Jedna chuťovka bola sladko-slaná a druhá slaná. Plesnivý syr Montsalvat (vrelo odporúčam!!!) pomačkáme vidličkou a naplníme vydlabané hrušky. Môžeme pridať aj kúsky vlašských orechov. Prekrojíme, dozdobíme opečeným vlašským orechom a červeným hroznom, poprípade podávame s hriankou. Jednu som si vyskúšala aj zapiecť: chutila :-)
Na kolieska nakrájanú bagetu jemne opečieme na suchej panvici, pokvapkáme olivovým olejom, položíme list bazalky, koliesko paradajky, osolíme, okoreníme a "prikryjeme" mozzarellou. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Vyberieme, dozdobíme čerstvými listami bazalky. Táto chuťovka mala veľkýýý úspech!!!
Dobrú chuť :-)
jeeej same dobroty presne podla mojej chuti:-))parada, Zuzka
OdpovedaťOdstrániť