pondelok 30. apríla 2012

Rodinná oslava :-)

Posedenie k mojím narodeninám :-)

Chcela som pripraviť viac jedál na ochutnanie, aj sladké, aj slané a najmä také, ktoré moja rodina bežne nepripravuje a vlastne nepripravuje vôbec.

Keď prišiel už aj brat, začali sme s prípitkom :)


http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/romanticky-vecer-vcera-som-stravila.html

Predjedlo bola paštéta z kuracej pečene s brusnicovým kompótom.









http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/pasteta-z-kuracej-pecene-pastety.html

A potom každý ochutnával z každého ;-)













http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/ladovy-salat-s-hruskami-montsalvatom.html













http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/pomarancovy-salat-s-fenyklom-tento.html













http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/03/psenovy-nakyp-pseno-som-si-kupila-uz.html


http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/domace-rohliky-recept-mam-od-tani.html

http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/04/kolac-s-medvedim-cesnakom-povodne-som.html



Teplú večeru sme mali domáce cestoviny s bazalkovým pestom, s omáčkou s morčacím mäsom a zeleninou a omáčkou zo sójovej drviny.

V mažiari "rozmliaždime" čerstvú bazalku, píniové oriešky, cesnak, parmezán a olivový olej. Mojej mamine to veeeľmi chutilo .-)









Grahamové špagety s omáčkou z morčacieho mäsa so zeleninou. Na panvici si orestujeme nastrúhanú mrkvu s nastrúhaným stonkovým zelerom, zalejeme smotanou na šľahanie, chvíľu povaríme, prelejeme do vyššej nádoby a rozmixujeme. Na panvici zatiaľ orestujeme morčacie mäso nakrájané na kúsky, zalejeme omáčkou, pridáme 4 trojuholníky syra Karička, dolejeme smotanu na varenie a necháme zredukovať. Môžme prisoliť či okoreniť. Omáčka veľmi príjemne prekvapila: nebolo cítiť zeler a ani mrkvu, bola naozaj výborná...


http://laskanatanieri.blogspot.com/2012/03/celozrnne-cestoviny-so-sojovou-drvinou.html












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára