Cestoviny na tento spôsob obidve s dcéru zbožňujeme. Ešte dávnejšie sme ich robili s morčacou šunkou a smotanou na šľahanie, no suroviny sme obmenili ;-) a chuťovo stále výýýbornééé :-)))
Použila som zeleninové penne, cuketu, kukuricu, sójovú smotanu na šľahanie a trocha vegetky natur.
Cestoviny som uvarila v osolenej vode s trochou olivového oleja, scedila a prepláchla vodou.
Na panvici som na ol.oleji chvíľu opiekla nakrájanú cuketu, kukuricu, pridala vegetku a smotanu. Zvykneme dať aj baklažán (podľa chuti každého si môžete pridať akúkoľvek zeleninu), ale vzhľadom k tomu, že pravdepodobne riešime histamínovú intoleranciu, určité potraviny musíma načas vynechať. Pridala som uvarené penne, premiešala, aby sa zohriali a servírovala.
Ja som si neodpustila svoju porciu posypať parmezánom.
Dobrú chuť :-)
Zuzi, este aj tu istu znacku cestovin som pouzila! :-)))
OdpovedaťOdstrániťTo naozaj?!? Juuuj, akú mám z toho radosť :-)))
OdpovedaťOdstrániť