utorok 8. mája 2012

Špenát :-)

Čerstvý špenát zo záhrady tety Milky som doma riadne umyla - prebrala (poviem Vám: bola to fuška) a hneď zúžitkovala. Odložila som z neho aj na zajtra Terke do školy na desiatu na šalát a aj na polievku, ktorú pripravím zajtra na večeru.


Čerstvý špenát mierne podusíme s trochou vody na panvici (bola ho kopa), pridáme trocha mlieka či smotany na varenie (ja som použila sójové mlieko), soľ, čierne mleté korenie, muškátový oriešok a cesnak.


Zemiaky uvarené v šupke dáme zapiecť do vyhriatej rúry.







Špenátovú "zmes" rozmixujeme, ochutnáme či je potrebné ešte dochutiť a podávame. Ja som ešte zahustila málinko Gustinom.


Dobrú chuť :-)




















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára