sobota 25. augusta 2012

Viedeň, 18. 08. 2012 :-)

Opäť som si "naplánovala" návštevu sobotňajšieho Blšieho trhu vo Viedni. Tentokrát aj s Terkou, kamarátkou Klaudiou a jej dcérou Kikou. Vlakom sme odchádzali z Petržalskej stanice 8.32 hod. Bolo veľmi veľa ľudí, pravdepodobne aj preto, lebo v daný deň mala vo Viedni koncert Lady Gaga :-)




Výhodne sme si nakúpili oblečenie, všetky štyri a nezabudli sme ani na zeleninu (tekvicu Hokaido, žltú mrkvu, bylinky: medovku a kôpor) a ovocie.




Spokojné s nákupmi sme sa vybrali najesť sa do nášho (môjho a Táničkinho) podniku, ktorý sme minule objavili a objednali sme si ich ďaľšie "špecialitky" :-)))


Ak budete neďaleko, doporučujem Vám, navštívte tento podnik a už teraz Vám prajem Dobrú chuť :)


Caffetteria-illy Kärntner Ring, Wien 




Po obede sme navštívili aj naše obľúbené obchodíky na Mariahilferstr. a autobusom 13A sa odviezli priamo na stanicu.


Klaudiina medovka vydržala nádherná celé naše chodenie od rána, cestu vlakom až domov. Naproti tomu môj kôpor síce cestu vydržal, ale doma mi uschol na parapete :-(((  (pozabudla som, že mi na tú časť svieti priamo slnko)


Fotografií máme iba pár, pretože pri 15 fotografii som zistila, že vo fotoaparáte som nemala kartu ;-)


Ďaľší skvelý deň s priateľmi :-))))))))))))))))




















4 komentáre:

  1. fotky sú úžasné a hovoria za všetko :-))....krásny dník ste prežili, na také sa nezabúda a fotky budú vždy milo pripomínať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ZUzka, znova som sa vratila k tvojej Viedni a zaspominala si aj na tu nasu, az teraz som si vsimla, ze si sem dala aj odkaz na restauraciu .) hmmm dobrotky. A naozaj ta medovka je nadherna... musim si aj ja znova nejaku zohnat :-)
    PS: Terka je super v tej baretke .-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táni, áno, hľadala som a "vygúglila" aj odkaz na NAŠU reštauráciu ;-) Terka si baretku kúpila, a keď si ju skúšala, hneď som si spomenula na Teba, ako ste si s Michalom urobili "francúzsky deň" :-)))

      Odstrániť