utorok 2. októbra 2012

RAW štrúdla :-)

Recept na túto nepečenú štrúdlu som našla TU  , tak ako aj veľa ďaľších skvelých receptov, ktoré isto v dohľadnej dobe vyskúšam. Veľmi som si na ňu chutila a musím povedať, že "predčila" moje očakávania!!!


Suroviny, ktoré pri príprave potrebujete:
Na cesto:
2 hrnčeky ľanových semienok
1 hrnček hrozienok
3PL vody
1/4 hrnčeka agáve

Na plnku:
4 nastrúhané jablká
1/2 hrnčeka hrozienok
mletú škoricu


Postup:
Ľanové semienka pomelieme, hrozienka zmixujeme. Spolu zmiešame. Urobíme si plnku.
Na papier na pečenie dáme "cesto", ja som ho rukami roztľapkala a potom valčekom vyvaľkala.




Polovicu plnky natrieme ďalej od kraja, papierom na pečenie si pomôžeme a zrolujeme 1x. Dáme zvyšnú plnku a opäť zrolujeme.



Koniec a boky uhľadíme, odkrojíme, aby štrúdla bola "rovná" ;-) Ja som tie zvyšky zjedla na desiatu a veeeeľmi mi to chutilo.


Štrúdlu som zrolovala v papieri na pečenie a dala odstáť do chladničky, aby sa lepšie krájala. Ja som ju v chladničke nechala cca 2 hodinky.





Dobrú chuť :-)


Čo povedať na záver??? Iba MŇAAAAAAAAAAAAAM, vyskúšajte ;-)




























1 komentár:

  1. zaujimavý receptík, ale vyzerá to výborne!...a ešte kde sú jablká, tak to musí chutiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť