streda 23. mája 2012

Cestoviny na večeru :-)

Cestoviny na tento spôsob obidve s dcéru zbožňujeme. Ešte dávnejšie sme ich robili s morčacou šunkou a smotanou na šľahanie, no suroviny sme obmenili ;-) a chuťovo stále výýýbornééé :-)))


Použila som zeleninové penne, cuketu, kukuricu, sójovú smotanu na šľahanie a trocha vegetky natur.
Cestoviny som uvarila v osolenej vode s trochou olivového oleja, scedila a prepláchla vodou.


Na panvici som na ol.oleji chvíľu opiekla nakrájanú cuketu, kukuricu, pridala vegetku a smotanu. Zvykneme dať aj baklažán (podľa chuti každého si môžete pridať akúkoľvek zeleninu), ale vzhľadom k tomu, že pravdepodobne riešime histamínovú intoleranciu, určité potraviny musíma načas vynechať. Pridala som uvarené penne, premiešala, aby sa zohriali a servírovala.


Ja som si neodpustila svoju porciu posypať parmezánom.

Dobrú chuť :-)

















































2 komentáre:

  1. Zuzi, este aj tu istu znacku cestovin som pouzila! :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To naozaj?!? Juuuj, akú mám z toho radosť :-)))

    OdpovedaťOdstrániť